Welkom:

BOSS - Christmas Special

BOSS - Christmas Special

24-dec-2017, 23:55 h - 05:00 h
 Paradiso , Amsterdam

Jingle Bell, Jingle Bell, Jingle Bell ROCK! Yes! De feestdagen staan voor de deur en je weet zelf dat JOUW kerst gaat beginnen met Team BOSS in de Paradiso! Zorg dat je erbij bent, beloofd weer een sfeervolle editie te worden!

Zondag 24 december 2017
Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam
Team BOSS Entree: €15.00
Tickets : https://www.ticketmaster.nl/event/boss-tickets/208229
Tijd: 00:00 – 05.00

Met uitverkochte edities en optredens van Redman, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Mr. Ed Lover, Big Daddy Kane en De La Soul is BOSS één van de meest succesvolle clubavonden van Nederland, met Paradiso als vaste thuisbasis. Onder leiding van TEAM BOSS bestaande uit: DJ’s Joey Switch, Mr. Speak, Dj Smash en MC Aries is BOSS een hele avond lang genieten van de beste, old skool hip hop en R&B. TEAM BOSS maakt haar slogan ”From The Old To The New” helemaal waar. Swingbeat, de 70's, 80's, 90’s en de beste tracks van het afgelopen decennium komen voorbij. De afgelopen edities van BOSS zijn om nooit te vergeten en als altijd ligt de nadruk op plezier, een geweldige sfeer, een enthousiast en leuk publiek en vooral goede muziek.

BOSS is een clubavond waar de eerste generatie bezoekers van Bassline - het langstlopende hip hop en R&B feest van Nederland - haar hart ophaalt. Daarnaast komen ook de jongere muziekliefhebbers aan hun trekken, hierdoor weten veel bezoekers van alle leeftijden de clubavond BOSS te vinden.

Dit evenement is momenteel niet actief.

U kunt het later nog eens proberen

Deel dit evenementAfspreken!
Moment...