HOE WERKT HET

i-Ticketz is een online evenementenplatform dat organisatoren de mogelijkheid biedt om  ticketverkoop voor evenementen op een snelle, efficiënte en effectieve te laten verlopen. Daarnaast bieden we verschillende  marketing- en communicatiemiddelen zodat er meer uit jouw evenement gehaald worden. Denk hierbij aan gerichte promoties en campagnes, gebruik van een seatplan, guestlist en een scan app. i-Ticketz is in 2013 opgericht door jonge professionals die hun eigen ervaring met evenementen en passie voor techniek wilde combineren in één platform voor organisatoren.

Wat hebben we gecombineerd?

Website. Deze functioneert als extra verkooppunt naast je eigen site(s).
Webshop. Deze kan gehost worden in je eigen website(s) bij affiliates & social media voor enkele en/of meervoudige evenementen met een veilige ticketverkoop middels IDEAL, PayPal en buitenlandse betaalmethoden.  Verkoop op stoelnummer is ook mogelijk.
Guestlist Deluxe. Dit maakt het mogelijk om gratis en/of betaalde uitnodigingen incl. introducees te versturen voor je evenement.
Scanning oplossingen. Voor evenementen onder de 1500 bezoekers met onze eigen Scan App; en voor grotere evenementen met onze portable handscanners.
Check onze ScanApp voor Android : http://tiny.cc/03y5gy  &  Apple : https://appsto.re/nl/tWr0fb.i . Hiervoor is wel een i-Ticketz organisator account vereist.
Deurverkoop oplossingen. Via ons eigen POS kassa systeem die jou controle op de deurverkoop geeft en tickets produceert met scancode.
Beveiliging. Ons systeem werkt in de cloud en is hierdoor veilig en beschermt door de beveiliging van Windows Azure. We dragen tevens het “ Weet waar je koopt” keurmerk.

Meer informatie?

Stuur ons een e-mail via info@i-ticketz.com.

 
Volg ons ook op social media

                                                                                                    

 

Moment...