DesiSingles meet-up - 8 september Rijswijk

08-Sep-2019, 12:00 h - 18:00 h
 Lunchroom Stout , Rijswijk
Dresscode: casual friday outfit
 Evenement site: https://www.DesiSingles.nl

Nog niet de ware gevonden? Guess what, je bent niet de enige! Steeds meer mensen hebben moeite om een partner te vinden. Daarom hebben we DesiSingles opgericht om je te helpen.

Wij gaan mensen die echt serieus op zoek zijn naar een partner veel beter proberen te helpen door ze echt in contact met elkaar te laten komen.  Hoe? Door gezellige meet-ups te organiseren met een leuk programma waarbij mensen echt met elkaar in contact komen. Dus ook de verlegen mensen zullen meedoen in het geheel.

Een van de dingen die we centraal stellen in ons programma is om de mensen te helpen in het contact maken met elkaar. Dus niet dat men alleen zelf contact moet maken. Het programma bestaat daarom o.a. uit speeddaten en een bachata workshop, zodat echt iedereen met elkaar in contact komt en er interactie is. De een is wat meer verlegen dan de andere en daarom willen contact juist stimuleren. We hebben nog wel een 3e sessie op het programma, maar dat gaan we alleen doen als het nodig is. 

Programma
12.00 – inloop
13.00 – opening en 1e interactieve sessie (speeddating)
14.00 – tijd voor een drankje
15.00 – 2e interactieve sessie (bachata workshop)
17.00 – 3e interactieve sessie (verrassing) mits nodig 

DJ Djo zorgt voor de muzikale begeleiding, we hebben lekkere (virgin) cocktails en een leuk programma samengesteld. Reserveer dus zondagmiddag 8 september in je agenda, zet je outfit ready en koop snel je toeganskaart.

Meer info?
DesiSingles.nl 

Tot 8 september in de mooie zaal van Lunchroom Stout te Rijswijk.

This event is currently not active.

You can try again later.
Singles meet-up

Share this eventLet's meet!
Moment...