Welkom:

Rahat Fateh Ali Khan

Rahat Fateh Ali Khan

01-sep-2017, 19:00 h - 23:00 h

                                                                                                                                                  ******EVENT UPDATE******

Wegens overweldigende reacties en verzoeken van de fans heeft de organisatie besloten deze show om te boeken naar een grotere zaal.
Het evenement is verplaatst naar 22 Oktober!

OP VRIJDAGAVOND 8 SEPTEMBER START DE ONLINE VERKOOP!

Meer informatie via de organisatie Being Indian Entertainment

*********************************************************************************************************************************************************
Levende legende Ustad Rahat Fateh Ali Khan keert terug naar Rotterdam Ahoy in het kader van zijn Tribute Tour 2017. Dit jaar markeert het 20ste jaar sinds het overlijden van Ustad Nusrat Fateh Ali Khan. Als een van de grootste zangers in het genre van Qawali bracht Ustad Nusrat Fateh Ali Khan Qawali naar het internationale podium. Hij heeft samen met talrijke Westerse muzikanten gewerkt. Zijn neef, Rahat Fateh Ali Khan, is het bewijs van zijn legendarische nalatenschap. Rahat Fateh Ali Khan heeft wereldwijd de harten van miljoenen gestolen en blijft het publiek met zijn melodieuze stem en Sufi-muziek fascineren. Hij heeft Award winning hits voor films zoals Sultan, Dabangg, My name is Khan, Son of Sardar en nog veel meer. Rahat liefhebbers kunnen uitkijken naar een speciale 4 uur durend energiek optreden waar hij het podium zal rocken met zijn beste Bollywood hits en een heel speciaal, eenmalig eerbetoon zal geven aan zijn mentor. Een show die niet gemist kan worden!

Dit evenement is momenteel niet actief.

U kunt het later nog eens proberen

Deel dit evenementAfspreken!
Moment...