Welcome:

EftelingEfteling

Efteling

De Efteling in Kaatsheuvel inspireert en verwondert! De Efteling biedt voor elk zakelijk gezelschap een unieke beleving in een inspirerende omgeving.

Een blijvende herinnering

Een zakelijke bijeenkomst of informeel evenement in de meest unieke omgeving die u zich maar kunt voorstellen, de Efteling. Dat wordt een bijeenkomst die uw collega’s of relaties niet snel vergeten!

 Inclusief bezoek aan het Efteling-park 

Maak gebruik van de kracht van het merk Efteling om uw verhaal te vertellen, uw boodschap over te brengen of uw doelstelling te bereiken. Wij bieden u een zakelijk podium in de Wereld vol Wonderen. Voor elk gezelschap biedt de Efteling een unieke beleving in een van de beschikbare 27 meeting- en eventlocaties. Uiteraard mag een bezoek aan een of meerdere attracties  niet ontbreken. Een teambuildingactiviteit in het sprookjesbos of een spectaculaire rit in Baron 1898 biedt de perfecte onderbreking van uw evenement.

 Van vergadering tot Reuzenfeest 

Van vergadering tot congres, van teamuitje tot bedrijfsfeest, uw bijeenkomst zorgt gegarandeerd voor een blijvende herinnering. Wilt u het echt ‘groots’ aanpakken? Reserveer de Efteling dan in de avond voor een unieke beleving, of organiseer een Reuzenfeest waarbij uw gasten de Efteling geheel of gedeeltelijk voor zichzelf hebben. Zo maakt u grote én kleine mensen blij!

 Wij denken graag met u mee 

Wilt u een onvergetelijk evenement organiseren waar de opkomst hoog is en uw boodschap beklijft, dan komen wij graag met u in contact. Ontdek alle mogelijkheden op onze website, neem telefonisch of via de mail contact met ons op.


Kaatsheuvel
Europalaan 1

 +31 (0)416 287770
 events@efteling.com
 www.efteling.com/events

Share this club


Party Agenda van Efteling


Moment...